tømrer

Som tømrer skal du se på, hvordan dit forhold til chefen er

Som tømrer skal du se på, hvordan dit forhold til chefen er

Der er skrevet en del om, hvordan man finder den fine gråzone mellem, at man er en skattet medarbejder, hvor man får ros af chefen, og man så bliver venner med chefen i sådan en grad, at det ender som sen-nepotisme, hvor chefen ikke kan se udover de fejl, den givne medarbejder måske udviser eller senere kommer til at udvise, fordi chefen er så fastlåst i at have denne medarbejder ombord.

Man kan som tømrer på arbejdspladsen komme ud i en mobbelignende situation, hvis de andre føler, man er blevet chefens kæledægge. 

Nu er mobberi ikke i orden, men hvis man ikke selv er klar over, at det er sådan, de andre medarbejdere tænker om en, så er det måske på tide, man kigger hinanden.

Specielt hvis chefen tager en med på råd, og man endda ses privat. Så er der vist ved at blive udvisket nogle udsynlige streger med arbejdsgiver og arbejdsmodtager, som giver en beføjelser, man måske ikke skulle have haft.

Dog kan man også ende i en helt anden situation, hvor man måske bemærker noget ved chefen, som ikke er ok.

Det kan være alt fra sexchikane, som de andre ikke siger nok til, men er det ensbetydende med, at man skal acceptere det?

Hvad hvis chefen fortsætter sin opførsel på en ny arbejdsplads, hvor man ikke har samme lempelser omkring personalepolitikken?

Så gør man jo bare chefen en tjeneste i længden.

Det kan også være, man har en nogenlunde begrundet mistanke om, at chefen snyder i firmaet på den ene eller anden måde.

Men hvem skal man så tippe, og hvem skal man eventuelt gå til?

Det kan ende med at blive påstand mod påstand, og hvis chefen i sidste ende frifindes, så kan det give ringe i vandet for en som tømrer og dermed ødelægge ens karriere.

Du kan finde et retskaffent tømrerfirma her med rent mel i posen: http://www.andersnorgaard.dk/