billån

Optag et billån, og finansier købet af din nye bil

image

Når du står for at skulle udvide familiens bilpark – eller måske købe din første egen bil – er du sikkert udmærket klar over, at der ikke er tale om nogen lille økonomisk udskrivning. De høje beløb kan virke særdeles afskrækkende, og derfor vælger mange mennesker at lade sig nøje med en gammel, brugt bil. Den kan de nemlig betale kontant i stedet for at skulle ud og gældsætte sig, hvilket da også kan virke farligt.

Men faktisk er det sådan, at såkaldte bil lån er langt mere fordelagtige for låntager end et typisk forbrugs lån. Med et bil lån har långiver nemlig sikkerhed i kraft af den pant, som optages i bilen. Og derfor kan bil lån tilbydes på mere favorable vilkår end almindelige forbrugs lån – for eksempel en lavere rente.

Det er desuden muligt at optage lån på højere beløb med et bil lån, end hvis du optager et almindeligt forbrugs lån. Faktisk har et bil lån mere tilfælles med et bolig lån end med et dyrt forbrugs lån.

Hvornår er et bil lån relevant?

Hvis du ønsker at købe en ny bil i stedet for en gammel og brugt én af slagsen, er det højest sandsynligt nødvendigt for dig at optage et bil lån. Det er de færreste almindelige lønmodtagere med en gennemsnitlig indkomst, som har penge nok på kistebunden til at betale en ny bil kontant.

Derfor vælger mange at optage et bil lån til hel eller delvis finansiering af bil. Og du kan vælge imellem bil lån fra mange forskellige låneudbydere på markedet, afhængig af din økonomiske situation og dine ønsker til omkostninger i forbindelse med lånet.

Lån penge til ny bil uden krav om udbetaling hos Ikano Bank

Hvis du ikke ønsker – eller er i stand til – selv at lægge en udbetaling, tilbyder Ikano Bank billån uden udbetaling. Ansøg online på ikanobank.dk