powerpoint kurser

Lær at holde koncentrationen til Powerpoint kurser

Lær at holde koncentrationen til Powerpoint kurser

Det kan virke som en selvmodsigelse, at man skal evne at holde koncentrationen til PowerPoint kurser – specielt hvis det er den spændende slags fra 4D.dk – da det netop handler om, at man skal lære at kunne præsentere noget, der fanger opmærksomheden hos tilskuerne.

Men desværre er det ikke altid, at man af forskellige årsager simpelthen kan holde koncentrationen, eller også oplever man tit, at tankerne stikker af i forskellige retninger, der ikke har noget med det kursus at gøre.

Hvis du er kommet sent ud af døren og skal møde til tiden et sted væk fra dit hjem til kursus, og det ikke foregår hjemmefra som et onlinekursus, så er det vigtigt, at man husker at få noget at spise på vejen og eventuelt napper sig en kop kaffe eller andet, der kan kvikke en op, så man lettere kan vågne op og holde den overordnede koncentration.

Skulle man være med i et online-kursus – som vi fraråder – så er det med at holde alle andre ting væk, der kan distrahere en. Når man er til et kursus, så tjekker man jo ikke telefonen, svarer mails eller begynder at gøre rent og tager opvasken, fordi man føler pludseligt trang til dette.

Generelt er det en god idé at holde elektronik væk så kraftigt som muligt, hvis du er tilstede på et kursus, så du kan koncentrere dig om det, der bliver sagt, og der ikke er en computerskærm mellem dig og underviseren.

Ønsker du at tage noter på din computer, så foreslår vi, at du slår nettet fra eller kun har de sider åbne, som kursusudbyderen siger, der skal være åbne.

Det viser sig også ofte via studier, at det er senere på dagen, at man virkelig går sukkerkold, så her kan det være smart at have taget lidt snacks med hjemmefra eller købe noget på vejen, hvis det er muligt, så man bedre kan holde koncentrationen resten af dagen, hvis man har en lang dag foran sig.