erhvervsfotograf

Hyr en erhvervsfotograf af de professionelle

Hyr en erhvervsfotograf af de professionelle

Tror du selv, at du er god til at tage billeder?

Det kan du givetvis være, men du er med største sandsynlighed autodidakt, på anden måde selvlært eller bare har prøvet dig frem med alt fra engangskameraer, billedinstillinger på dit videokamera, dit digitalkamera og i nyere tid din smarttelefon – og måske har du prøvet flere af slagsen, hvis du er af den ældre årgang.

Bevares, rigtig mange fotografer har gennem tidens løb opnået stjernestatus ved at forsøge sig frem, og måske gælder det endda også den fotograf, som du ser op til.

Men vedkommende har måske også udgivet bøger om, hvilken teknik der er blevet brugt fra personens hånd, erfaring, baggrundsviden, forhåndsviden og tilegnet viden, som man ville ønske, man havde vist i forvejen, før man gav sig i kast med dette erhverv.

Det er jo en sammenlagt viden, som det er værd for dig at føre videre på, så du ikke skal starte fra nul med denne erfaring, men høste på dem, der har været der før dig.

Derfor er der jo også en grund til, at man samler al den viden og opretter hele fotoskoler, og nogle af disse linjer på skolerne inkluderer også pressefotograf og almindeligt erhvervsfotografi.

Nu er det jo ikke sikkert, at du har tid eller overskud til at deltage i sådan en skoles forløb, og heller ikke et ophold på kursus er noget for dig.

Det er helt forståeligt, men hvorfor så ikke udnytte, at andre har gjort det, så du for eksempel kan hyre eller ligefrem ansætte en erhvervsfotograf i København, for at tage dette eksempel?

Bare fordi, at praktisk talt alle mennesker kan skrive, gør dem jo ikke til forfattere; ligeledes er den teknologiske udvikling og tilgængelighed med kameraer ikke ensbetydende med, at vi alle er stjernefotografer.

Kend dine begrænsninger og lad de professionelle om at klare opgaven for dig.