kay bojesen elefant

Hvor kan du finde en Kay bojesen elefant?

Hvor kan du finde en Kay bojesen elefant?

Der er flere metoder til, hvor du kan finde en kay bojesen elefant – men en af dem er i hvert fald ikke ude i naturen.

For en Kay Bojesen elefant er en figur af træ fra den danske designers retningsanvisninger, som der stadigvæk bliver skabt, der minder om en elefant og befinder sig et sted mellem at være naturtro og så abstrakt at se på.

Det mest umiddelbare – om du så var klar over det eller ej – er at købe den fra en dansk butik, der har indkøbt den fra det eneste firma derhjemme, der har officiel tilladelse til at producere videre på genstande, der bærer navnet og brandet “Kay Bojesen”.

Så her er tippet altid at købe fra en dansk butik og ikke for eksempel fra en udenlandsk, hvor prisen måske er markant lavere end gennemsnits-prisen – hvilket der nok er en grund til: den er sikkert falsk.

Hvis du holder dig på de hjemlige breddegrader, så er der stadigvæk mulighed for at anskaffe dig en Kay Bojesen elefant, der både er dyrere og billigere end dem, du kan købe fra ny.

Måske samler du på dem, så du jævnligt bruger dine weekender på at besøge loppemarkeder, kræmmermarkeder og måske endda auktioner for at finde frem til diverse versioner og udgaver af Kay Bojesen elefanter, du kan finde frem til.

Du finder en sælger eller møder en bekendt, der har sådan en stående eller liggende på loftet, som de gladeligt gerne vil sælge for at komme af med den og så sælger den langt under den egentlige pålydende værdi, fordi de ikke har kendskab til værdierne på disse produkter.

Det kan også tænkes, du er samlertypen, der går efter meget specifikke årgange med disse elefanter, som du bare må eje for at have samlingen komplet, hvorfor du går til auktioner, hvor prisen på disse elefanter er markant højere, end hvad du ville skulle lægge for en fra ny.

Således er der tydeligvis mange muligheder for at anskaffe sig en Kay Bojesen elefant.