label m

Gør modent hår ungdommeligt med "Revive & Rejuvenate"

Gør modent hår ungdommeligt med

Træt, glans,- og livløst, fladt hår? Kender du det? Det gør de fleste – men der findes en løsning! Med de fantastiske og virksomme produkter fra label.m kan du hurtigt og nemt opløfte og livgive selv det mest udfordrede hår! Label.m byder på mange forskellige produktserier. Her præsenteres “Revive & Rejuvenate!

I serien finder du eksempelvis “Therapy Rejuvenating Oil”, der er en olie baseret på en helt fantastisk og fabelagtig formel, og den er den helt rette at ty til, hvis du vil oplive kedeligt og tyndt hår. Dit hår bliver vitalt, sundt, smukt og livligt!

I olien er 8 ekstremt nærende ingredienser, ligesom der er videnskabeligt testede stoffer, der kan stoppe de synlige tegn på naturlig aldring. Efter brug kan du nyde dit hår, der efterlades stærkt og glødende ungdommeligt!

Når du skal anvende olien, er det ganske simpelt; en ganske lille smule hældes i håndfladen, hvorefter du fordeler det ligeligt i fugtigt hår. Derefter kan du style det som sædvanlig. Brug en lille mængde efterfølgende, hvis du ønsker ekstra fugt og shine.

“Therapy Age-Defying Conditioner” er en vidunderlig sulfat-fri balsamt, der genopbygger kedeligt og aldrende hår, og giver, ligesom ovennævnte olie, et glødende ungdommeligt look efter en gennemfugtning.

Anvendelse er her som almindelig balsam – lad dog produktet sidde i i 2-3 minutter før det skylles grundigt ud.

“Therapy Rejuvenating Shampoo” fra label.m har en ekstraordinær rensende effekt, der er helt perfekt til fladt og trist hår. Her vil du, som ved brug af de andre produkter, få det smukkeste bløde og livfulde hår.

Shampooen anvendes som vanligt, men hvad anderledes er, at du lader den sidde i i et kort stykke tid – ligesom med din balsam. Skyl herefter håret, og mærk den store forskel!

Køb de fantastiske produkter fra label m hos smukkere.dk – til dig selv eller én, der fortjener det. Men du må advares om en afhængighed – du vil ikke kunne undvære, når først du har prøvet dem!