senge

Gør dine senge til et helligt område!

Gør dine senge til et helligt område!

Skal vi ikke lave en aftale sammen her og nu, du og jeg?

Gamle vaner kan nemlig være svære at bryde, da det ofte kræver en omlægning af ens tilværelse, og den slags kan være svært nok i sig selv.

Nogle gange skal man dog bare skabe forandringer i dag end at vente til i morgen, så lad os få revet det plaster af med det samme: Du skal have dig en ny seng!

Du smider den gamle ud og køber en ny hos https://sengemagasinet.dk/ .

Dernæst skal vi have indført nogle regler for dig, så du får en ubetinget positiv oplevelse ud af din nye seng, som du måske ikke var så god til at overholde med den gamle.

Dog slår vi lige fast, at du selvfølgelig skal bruge god tid til at vælge den rette seng til dig. Der kan vi ikke så godt hjælpe dig, da det er nogle personlige behov, der spiller ind her.
Men skal den bruges sammen med en partner, så skal I nok handle sengen sammen.

De gode råd kan lyde åbenlyse, men de er måske ikke lige nogle, man altid husker at overholde, og små svinkeærinder kan lede til hele brud på de regler.

Som det første skal du ubetinget have det sjovt, fornøjeligt og godt med den seng, hvilket kan tolkes på flere måder, men det handler blandt andet om, at man husker at bruge den til noget, hvor man glæder sig til at komme ned i den – blandt andet en god nats søvn.

Derfor: køb et vækkeur og tag ikke telefonen med derind i sengen, ej heller må en computer eller andet arbejdsrelateret værktøj komme derind.

Det er også OK at have en hel dag i sengen, men undgå at spis i den, specielt hvis maden krummer, for den slags er ikke godt at sove rundt i.

Vask også sengetøjet jævnligt!