parfume

Find din nye parfume online til en god pris

Find din nye parfume online til en god pris

Den helt rigtige parfume, som understreger din personlighed og din unikke udstråling, kan gøre en kæmpe forskel i forhold til dit image udadtil. Lugtesansen er måske nok ikke blandt de sanser, vi normalt anderkender som primære – men vi bruger den mere, end man umiddelbart skulle tro.

Duft indtryk rammer hjernen før såvel auditive som visuelle (hørelse og syn) indtryk, og spiller en kæmpe rolle i vores bedømmelse af et andet individ. Det er for eksempel videnskabeligt påvist, at lugten eller duften er noget af det vigtigste, som spiller ind, når mænd og kvinder skal vælge en partner. Og vi kender alle fornemmelsen af at vige tilbage for en dårlig eller upassende lugt – eller blive tiltrukket af en fortryllende og bjergtagende duft.

Vælg din nye duft med omhu – den skal passe til dig

Når det handler om at vælge en parfume, bør du ikke overlade noget som helst til tilfældighederne. De reklame tekster, som ledsager marketing materialet for en parfume, og beskriver den som ”sensuel og berusende” eller ”frisk som regn på en solbeskinnet eng ved daggry” fortæller dig intet om, hvorledes parfumen vil reagere med din krops individuelle kemiske sammensætning. Og den parfume, som dufter himmelsk på din veninde, fungerer måske slet ikke på dig, da din hud udskiller helt andre stoffer end hendes.

Disse stoffer blander sig med parfumen, og giver denne dens endelige udtryk. Derfor er det vigtigt, at du tager dig tid til at vælge din nye parfume. Den skal indgå i en naturlig symbiose med din krop, således at den duft, der skabes bliver harmonisk. D bør således prøve din nye parfume direkte på din hud, og lade den sidde i minimum fire timer, inden du beslutter dig. På den måde får duften lov at udvikle sig optimalt.

Når du har fundet din nye duft, kan du med fordel købe den via https://www.sephora.dk/parfume/