E cigaret

Find andre at dyrke din E cigaret sammen med

Find andre at dyrke din E cigaret sammen med

Kan du huske i rigtig gamle dage, måske har du ligefrem set billeder af det?

Dengang havde man deciderede rygerklubber, hvor folk samledes om at ryge alt fra pibe til cigarer og cerutter og snakke om dette i et tilrøget lokale, hvor den egentlig undskyldning som regel var at mænge sig mænderne imellem, så man slap for at høre på kvindfolkets indfald.

Her kunne herrerne være i fred og være dem selv.

Den slags er efterhånden et saga blot og det med rette, for man skal nødigt fremme og opfordre til, at man ryger sammen i klubber og motiverer hinanden til at blive ved med at ryge usund tobak.

Men når man så har købt sig en e-cigaret fra https://www.esug.dk/ så er det selvfølgelig tænkeligt, at man har fået en indføring i, hvordan den virker, fungerer, skal renses og have indsat e-væske.

Så mangler man bare hyggen, det sociale og alt det andet, man også gjorde, da man måske var tidligere ryger, som man nu forsøger at holde op med at gøre.

Det er jo ikke lige sikkert, at man kan søge sig frem efter en e-cigaret-klub på nettet, og selv hvis man fandt sådan en, så mangler man jo lidt det fysiske komsammen i at stå sammen og snakke om ens oplevelse med at dampe.

Desuden giver det bare meget mere, hvis man kan udveksle erfaringer direkte og vise hinanden, hvad man har købt af ny e-væske og selv med alle sanserne opleve, hvordan det smager og dufter.

Derfor er vores forslag, at for at du ikke er helt på herrens mark, når du skal begynde at dampe første gang, så skal du undersøge dit nærområde for, hvem der ellers damper, og om man ikke skulle finde sammen og dampe sammen?

Så har man lige pludselig opført en moderne form for rygerklub, der bare er en damperklub og markant sundere – og hvor alle er velkomne.