tandlæge

Få forebyggende tandbehandling hos din lokale tandlæge

Få forebyggende tandbehandling hos din lokale tandlæge

Du ved det udmærket godt: Du bør besøge din tandlæge og få bisser tjekket mindst en gang om året. Men nu kan du faktisk ikke huske, hvornår du sidst var til tandlæge. Og jo længere tid der går, des mere falder motivationen for at booke en aftale hos tandlægen. Det går jo meget godt uden – og hvad hvis tandlægen skælder dig ud for ikke at overholde dine aftaler?

Pas på dine tænder – de skal holde hele livet

Disse bekymringer bør du dog – så at sige – bide i dig. Det er nemlig vigtigt, at du passer dine tandlæge besøg – også selv om du ikke har tandpine lige nu. Når først det begynder at dunke af smerte i dit tandkød er skaden nemlig sket, og du kan risikere at stå over for en omfattende -og dyr – behandling. En behandling, som kunne være forhindret ved et årligt – eller faktisk helst halvårligt – tandlæge besøg med en dertil hørende tandrensning og et grundigt tand eftersyn.

En dygtig tandlæge vil nemlig kunne spore ansatser til de ubehagelige og farlige sygdomme i tænder og i tandkød som for eksempel tandkøds betændelse, karies (også kendt som huller i tænderne) eller parodontose.og en tandrensning, hvor både tændernes overflade og dine tandlommer bliver grundigt rengjort, kan forebygge ophobninger af plak og bakterie belægninger, som gennemtærer tændernes emalje og skaber problemer i tandkødet.

Find din bedste lokale tandlæge online

Det vil hurtigt kunne betale sig at opsøge tandlægen, mens tid er. Opdager tandlægen, at der er parodontose i anmarch, vil han eller hun iværksætte en behandlingsplan som har til formål at standse udviklingen og dermed forhindre et ødelæggende angreb. Parodontose kan forårsage, at dine tænder falder ud – og da sygdommen samtidig nedbryder kæben, er det ikke sikkert, at du efterfølgende vil kunne få isat implantater.

Du kan booke tid hos din lokale tandlæge i Gistrup på tandlaegerne-klarup.dk