Event Management Software

Event Management Software gør planlægningen overskuelig

Event Management Software gør planlægningen overskuelig

Arbejder du med event management – for eksempel som arrangør af større messer eller konferencer, eller som HR medarbejder i en større koncern med ansvar for planlægning af interne kurser, seminarer og andre sammenkomster? Så har du sikkert oplevet, at det kan være vanskeligt at have overblik over hele arrangementet.

Især en konference eller en messe, som kan bestå af mange forskellige oplæg, events hos de enkelte stadeholdere eller andre begivenheder (for eksempel fælles spisning eller lignende), kan blive utroligt komplekse i deres opbygning – især hvis de enkelte begivenheder kræver separat tilmelding. Og derfor vælger de fleste event managers at benytte sig af brugervenlig og effektiv event management software.

Hvad er event management software?

Event management software er software, som kan hjælpe dig med at styre forskellige ressourcer i forbindelse med eksempelvis messer, konferencer eller seminarer. Du kan bruge event management software til eksempelvis at holde styr på antallet af deltagere, på tilmeldinger til forskellige arrangementer inden for dit hoved event, og til booking af lokaler og forplejning.

Der ud over kan du med avanceret event management software kommunikere direkte med såvel deltagere som bidrag ydere (foredragsholdere, undervisere, medhjælpere og så videre). Med event management software har dine deltager, kursister med videre mulighed for nemt at tilmelde sig begivenheder eller arrangementer – og melde forfald, skulle det være nødvendigt. Og så er event management software en glimrende platform når du ønsker at få et hurtigt og effektivt overblik over hele dit event, også mens det står på.

Hvor kan jeg anskaffe event management software?

Hvis du står og mangler et stykke effektiv software, som fungerer på tværs af enheder (pc og mac, smartphone og tablet), kan du prøve Conference Manager. Det smarte event management software for Conference Manager er både skalerbart, brugervenligt og intuitivt at anvende.

Klik ind på https://www.conferencemanager.dk/ og få en smagsprøve på event management software fra Conference Manager.