pasfoto

Er dit pasfoto falmet en del?

Er dit pasfoto falmet en del?

editorial

Det er jo ikke så tit, at man ligefrem har ens pas slået op på den side, hvor billedet er, så det falmer ikke i samme omfang, som når man for eksempel har et billede eller maleri hængende på ens væg derhjemme, der bliver udsat for en masse sollys.

Men siden man alligevel ikke skal have ens pas udskiftet så tit, så når det trods alt at blive udsat for en del, og det behøver ikke udelukkende at være på forsiden og bagsiden, som der er naturlige grunde er eksponeret for at blive udsat for mest.

Der kan trænge fugt ind på siderne, der kan ende væske på dem, og de kan måske blive revet i stykker.

Passet er sådan et vigtigt dokument for mange mennesker, og specielt dette danske pas er meget eftertragtet, hvorfor det er værd at holde fast i.

pasfoto

Det er surt at skulle have det erstattet, men det er trods alt til at have med at gøre – men det er en anden sag, hvis det sker, mens man er i udlandet

Dit pasfoto trænger til en opdatering uden for sæson

Derfor er det også vigtigt, at du sørger for, at dit pas er opdateret, for det er dit ansvar; det er jo slet ikke godt, hvis du ender med at stå i sådan en situation, at en grænsevagt eller tilsvarende ikke kan se, om det er dig på dit pasfoto eller ej.

Og det har ikke noget at gøre med, at du har udviklet dig og ændret udseende, siden det billede blev taget, men at man simpelthen ikke kan se, hvem der er på billedet, da det er så slidt.

Så kan det være, man lige kommer forbi en mulighed for at få lavet et pasfoto i Solrød, når man alligevel er ude at købe ind til ferien, og så kan man lige få det taget her.

Man behøver jo ikke have ens pas med til den opgave: De to ting kan man altid sammensætte senere.