tilbygning

Du vil opleve nogle begrænsninger for din tilbygning

Du vil opleve nogle begrænsninger for din tilbygning

De umiddelbare begrænsninger er nok dem, som vil blive udstukket af kommunen med videre for, hvad du kan få tilladelse til at lave af tilbygning et givent sted i landet.

Dette er jo med til at hindre, at folk bare bygger i ét væk, for selvom det måske kan lyde meget spændende, så vil det også kunne give et resultat, hvor man så dårligt aner, hvordan byplanen ser ud efter nogle uger, hvad er værdierne på husene med videre.

Det kan måske undre, at kommunen med videre kan gå ind og sætte grænser for den slags, men det er jo med til, at der er noget kontrol og nogle begrænsninger i landet, så det hele ikke bare ender i byggevanvid.

For eksempel kan kommunen og staten også gå ind og købe din grund eller et stykke af den, hvis de skal bruge den, og på samme måde må du heller ikke bare bygge, som du ønsker.

Men der findes også andre former for begrænsninger.

Du kan ikke bare bygge uendeligt

Selv hvis vi så siger, at du får har fået tilladelse til at lave denne nævnte tilbygning, så skal du også overholde det, som du har beskrevet, at du vil lave.

Men hvis vi alligevel leger med, at du tager chancen for at se, om du kan bygge lidt videre, så vil du nok blive ramt af begrænsninger i form af, at der er en grænse på din grund, at du løber tør for materialer og tid med videre.

Naboen ville nok hurtigt opdage, hvis du begyndte at bygge ind på vedkommendes grund.

Og du ville heller ikke slippe godt fra det, hvis det blev opdaget, at du havde bygget mere, end du måtte; specielt når huset eller din ejendom som sådan skal sælges, vil man kunne se, om tilbygningen passer efter, hvad man fik lov til i sin tid.