mandolinjern

Drop kniven og brug et mandolinjern

Drop kniven og brug et mandolinjern

Hvis madlavning er din store passion, men du ikke har den store tålmodighed, når det handler om at snitte grøntsager fint – så er du ikke alene. Det at snitte grøntsager er en træls og slidsom opgave – og skal grøntsagerne præsentere sig ekstra pænt, skal der ydermere en særdeles skarp kniv og en vis mængde præcision til fra kokkens side.

Skal du for eksempel lave kartoffel eller rodfrugt chips, skal grøntsagerne snittes papir tyndt og helt ensartet. Og skal gulerødderne snittes perfekt julienne, kræves der også en del øvelse. Medmindre du er smart og anskaffer dig et lækkert, professionelt mandolinjern.

Mandolinjernet – et must for enhver køkken afficionado

Når først du har prøvet et rigtigt mandolinjern, vil du ikke gå tilbage til at snitte dine grøntsager og rodfrugter med en kniv. Et mandolinjern kan gøre en kæmpe forskel for måden, hvorpå du tilbereder din garniture. Med et professionelt og solidt mandolinjern går udskæring og snitning af grøntsager og rodfrugter som en leg. Skiverne bliver ensartede og lige nøjagtigt så tykke eller tynde, som du ønsker.

De fleste gode mandolinjern er forsynet med udskiftelige skær, således at du kan tilføje eksempelvis flotte bølgemønstre. Det er tilmed langt hurtigere at snitte grøntsager ved hjælp af et mandolinjern, end hvis du bruger en kniv. Og så kan et mandolinjern vaskes i opvaskemaskinen – og de udskiftelige skær slibes lige som almindelige knive.

Find dit nye mandolinjern og meget andet køkkenudstyr online hos YesChef.dk

Du behøver ikke engang forlade dit hjem og bevæge dig ned i køkkenbutikken for at finde et lækkert mandolinjern. Hos YesChef kan du i den online shop på YesChef.dk finde mandolinjern fra det japanske brand Benriner og Microplane, som især er kendt for sine formidable rivejern. Mandolinjern fås med varierende knivbredde, alt efter hvilket formål, de skal tjene.

Se det store udvalg af lækre mandolinjern på YesChef.dk