varmepumpe

Bedre og billigere varme med en effektiv varmepumpe

Bedre og billigere varme med en effektiv varmepumpe

Skal der spares på energien i det lille hjem – eventuelt som følge af den yngre generations stigende miljø og klima bevidsthed? Så har du muligheden for at blive dagens mand (eller kvinde) i skysovs, og samtidig spare en ganske betragtelig sjat på dine årlige udgifter til opvarmning af boligen. Du kan nemlig vælge at skifte det gamle, slidte fyr eller de forældede elradiatorer ud med en smart og energi effektiv varmepumpe.

Hvorfor skal jeg købe en varmepumpe?

Måske tænker du, at en hver form for udskiftning og fornyelse er forbundet med en betragtelig finansiel udskrivning. Men sådan behøver det ikke at være. Når du skifter til en luft til vand varmepumpe eller til en luft til luft varmepumpe, vil der nemlig medfølge en økonomisk kompensation i form af et offentligt energi tilskud.

Samtidig er en varmepumpe så effektiv, at besparelsen alene vil gøre, at den har tjent sig selv ind på under et år, med en gennemsnitlig husstands varme forbrug som udgangspunkt for beregningen. Så der er ingen undskyldning for ikke at følge den grønne omstilling, og investere i en moderne varmepumpe!

Hvilken varmepumpe skal jeg vælge?

Når du står for at skulle vælge din nye varmepumpe, kan du eventuelt kontakte en fagperson, som kan yde professionel rådgivning og vejledning desangående. Generelt kan man sige, at luft til luft varmepumper bedst egner sig til at erstatte et elektrisk varme system, hvor en luft til vand varmepumpe med stor fordel kan træde i stedet for fyret, når det handler om opvarmning af brugsvand og cirkulations vand. En dygtig fagperson fra Give Køleservice vil kunne hjælpe dig med at finde en varmepumpe i den rette størrelse og med den perfekte yde evne til netop din boligs behov.

Du kan læse mere om de forskellige typer varmepumpe, og kontakte Give Køleservice, på https://www.givekoleservice.dk/varmepumpe-vejle/